Location: Cudgera Creek - North Byron Bay
‍Special Features: Recycled timber, natural stone, Wolf appliances, limestone, artwork collection 

This stunning project was designed for a new house in north Byron. Located in an absolutely beautiful site and surrounded by a native rainforest reserve, this family house was designed to match its surroundings. For this, we used natural materials, such as recycled timber (including beams from the Sydney Harbour), and natural stones like limestone flooring, marbles and dolomites. As the clients have a great collection of artwork collected around the world, every piece was photographed and placed on its best position. The kitchen is the heart of the house and was designed to suit this position. Using semi-industrial appliances, it has the best technology and also works as a dining area.

heart 2.png
INSTAGRAM