Location: Currumbin Valley
‍Special Features: Recycled timber, concrete, copper pipes, plywood, encaustic tiles,  

Located at the Eco Village in Currumbin Valley, this project was designed to transmit the personality and character of the beautiful neighbourhood where it sits. This project is part of a complex that will have a cafe, a functions' pavilion, a holistic healthcare building, and also a spa. The cafe fit out happened inside an existing farm shed, keeping its industrial feel and adding elements such as concrete and encaustic tiles, bringing a more contemporary touch to the space. The functions' pavilion is a multifunctional and open space, thought to be flexible to house different types of events. A glasshouse with lots of greenery inside and out brings a magical and special touch to the project.

heart 2.png
INSTAGRAM